FRI FRAGT OVER 499,- | LEVERING 2-3 HVERDAGE | RETUR 14 DAGE

Om Roomers.dk

Roomers.dk designer og forhandler unikt og personligt boligtilbehør til hjemmet. Roomers.dk har et stort udvalg af puder, sengetæpper, saritæpper, plaider, hammamhåndklæder, vattæpper, duge og meget mere smukt og unikt boliginteriør til hjemmet. Roomers kombinerer den skandinaviske minimalisme med den indiske tradition for tidskrævende håndværk, mønstre og farver. 

Roomers.dk boligtilbehør er enten unika eller stammer fra meget små produktioner. Tekstilerne er oftest håndvævede, håndtrykte, blokprintede eller håndsyede og flere materialer til puder, tæpper og tasker er vintage eller recycled. Produkter fra Roomers.dk er nøje udvalgt og indkøbt direkte fra systuer, værksteder og lokale markeder i Indien, Tyrkiet, Marokko, Frankrig og Nepal. Boligstilen er etnisk kombineret med den nordiske kærlighed til det enkle. 

Det er fascinationen af det fine og tidskrævende håndarbejde, det individuelle, det unikke og det personlige, der kendetegner bolig-accessories fra Roomers.dk.

Roomers.dk blev etableret i 2010 som en webshop og i 2019 åbnede Roomers også en butik sammen med Woodbox.dk. Butikken hedder Roomers & Woodbox og ligger på Fredensvej 48 i Charlottenlund.

I Butik Roomers & Woodbox mødes Roomers univers med Woodbox´s univers og sortimentet er udvidet med smukke trævarer, wellness produkter, marokkanske gulvtæpper, læderpuffer og kompetence indenfor indretningsopgaver og ombygning.

Følg Roomers.dk på Instagram roomers.dk eller på Facebook, Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Billederne er taget hos samarbejdspartnere på en af de mange rejser til Indien. Her udskæres en træblok til blok print og man kan se det tidskrævende blokprint arbejde, der foregår helt manuelt. Roomers får produceret smukke blokprintede bomulds vattæpper og puder. 

Roomers er ejet af Christina Freiesleben
Petmic ApS - cvr. 15511036