Butik og Pop up lokaler

  - UDLEJNINGS LOKALER - 

The Share Room - Fredensvej 48 TV - 2920 Charlottenlund

The Share Room kan lejes til pop-up, events, galleri, foredrag, lagersalg, receptioner og lignende og er til dig, der har noget du vil sælge, udstille, underholde med eller dele med andre - f.eks. til at afholde møder eller en workshop.

The Share Room er et 60 m2 showroom fordelt på tre rum beliggende på Fredensvej 48 TV i Charlottenlund. De charmerende lokaler ligger i en lys, høj kælder med facadevinduer og direkte indgang fra gaden og nabo til Butik Roomers & Woodbox.
Lokalerne kan lejes på dagsbasis eller i længere perioder. De enkle og lyse lokaler kan nemt styles til forskellige formål og skabe rammen om dit univers. Der er opsat galleriskinner med fleksible kroge og mange flytbare LED spots i alle rum. 
Til lejemålet hører et ekstra baglokale, der rummer et lille tekøkken med service, el-kedel, køleskab, opvaskemaskine og separat toilet.  
Har du brug for rådgivning, hjælp til opsætning, styling eller møblering til et særligt arrangement, tilbyder vi gerne vores ekspertise.  
The Share Room er indrettet med et stort bord, fire stole og en reol. Der kan lejes klapborde, ekstra stole, tøjstativer og evt. anden indretning, som vi sammen finder ud af - alt efter det pågældende arrangement.
-
 PRISER (incl. moms)
1 dag:            1.500 kr. pr. dag.
2 dage:          1.250 kr. pr. dag.
3 - 4 dage:     1.000 kr. pr. dag.
5 - 7 dage:     5.000 kr. pr. uge
-
Ring eller skriv for mere information og booking til Christina Freiesleben på mobil 40 79 50 37 eller e-mail christina@roomers.dk.
-
Billeder af de 3 rum i The Share Room.
-

 

 

 

- BUTIK - 

Butik Roomers & Woodbox - Fredensvej 48 TH - 2920 Charlottenlund

Shop, bliv inspireret og få hjælp til din indretning i Butik Roomers & Woodbox. Vi har et stort udvalg af puder, sengetæpper, gulvtæpper, plaider og meget andet til hjemmet. Vi har skabt et univers med unikt og nøje udvalgt interiør, og vi elsker at hjælpe vores kunder til at tage de rigtige valg, når der skal skabes et personligt hjem.

Åbningstider
Torsdag 14-18
Fredag 13-17
Lørdag 11-14 
-
Har du ikke mulighed for at besøge vores butik indenfor åbningstid, er du velkommen til at kontakte Christina og aftale tid i butikken. Ring eller send en sms på 40 79 50 37 for en aftale.

 

butik roomers & woodbox