FRI FRAGT OVER 499,- | LEVERING 2-3 HVERDAGE | RETUR 14 DAGE

FREDENSVEJ 48 - BUTIK ROOMERS & WOODBOX - THE SHARE ROOM


Fredensvej 48 - 2920 Charlottenlund

Åbningstider

Torsdag 14-18

Fredag 13-17

Lørdag 11-14

Shop, bliv inspireret og få hjælp til din indretning i vores hyggelige butik Roomers & Woodbox.

I butikken finder du et stort udvalg af puder, sengetæpper, gulvtæpper, plaider og meget andet til hjemmet.

Alt interiør er nøje udvalgt, og vi elsker at hjælpe vores kunder til at tage de rigtige valg, når der skal skabes et personligt hjem.

 Har du ikke mulighed for at komme i butikken, og har du brug for hjælp til valg af interiør og styling, kan du sende billeder af dit hjem, og vi kan sende forslag til valg af tæpper, puder, sengetæpper eller andet, du ønsker.

Har du ikke mulighed for at besøge os i åbningstiden, kan du kontakte Christina på 40 79 50 37 for en aftale i butik Roomers & Woodbox udenfor normal åbningstid. Vi har mange kunder, der er glade for denne mulighed.

Samler du et lille hold venner eller kollegaer, tilbyder vi private shopping events og serverer vin, kaffe, chai eller hvad I foretrækker. 

butik roomers & woodbox

 

 

Fredensvej 48 - Kælderen til venstre - 2920 Charlottenlund

The Share Room er nogle skønne udlejningslokaler, der kan lejes til pop-up, events, galleri, foredrag, lagersalg, work shops, receptioner og lignende og er til dig, der har noget du vil sælge, udstille, underholde med eller dele med andre.

The Share Room er et 60 m2 stort fordelt på rum. De charmerende lokaler ligger i en lys, høj kælder med facade-vinduer, direkte indgang fra gaden og nabo til Butik Roomers & Woodbox.
Lokalerne kan lejes på dagsbasis eller i længere perioder. De enkle og lyse lokaler kan nemt styles til forskellige formål og skabe rammen om dit univers. Der er opsat galleriskinner med fleksible kroge og mange flytbare LED spots i alle rum.
 
Til lejemålet hører et ekstra baglokale, der rummer et lille tekøkken med service, elkedel, køleskab, opvaskemaskine og separat toilet.
The Share Room er indrettet med et stort bord, fire stole og to reoler. Der kan lejes klapborde, ekstra stole, tøjstativer og evt. anden indretning, som vi sammen finder ud af - alt efter det pågældende arrangement.

 

Priser for leje af The Share Room inkl. moms

1 dag:            1.500 kr. pr. dag
2 dage:          1.250 kr. pr. dag
3 - 4 dage:     1.000 kr. pr. dag

5 - 7 dage:     5.000 kr. pr. uge

Ring eller skriv for mere information og booking til Christina Freiesleben på mobil 40 79 50 37 eller e-mail christina@roomers.dk.

Foto fra The Share Room