FRI FRAGT OVER 499,- | LEVERING 2-3 HVERDAGE | RETUR 14 DAGE

The Share Room

 

Udlejningslokaler - Fredensvej 48 - nederst til venstre - 2920 Charlottenlund

The Share Room er nogle skønne og lyse udlejningslokaler, der egner sig til pop-up, events, galleri, foredrag, lagersalg, work shops, receptioner og lignende og er til dig, der har noget du vil sælge, udstille, underholde med eller dele med andre.

The Share Room er ca. 60 m2  og fordeler sig på 3 sammenhængende rum. De charmerende lokaler ligger i en lys, høj kælder med facade-vinduer og direkte indgang fra gaden. The Share Room er nabo til Butik Roomers & Woodbox.
Lokalerne kan lejes på dagsbasis eller i længere perioder. De enkle og lyse lokaler kan nemt styles til forskellige formål og skabe rammen om dit univers. Der er opsat galleriskinner med fleksible kroge og mange flytbare LED spots i alle rum.
 
Til lejemålet hører et ekstra baglokale, der rummer et lille tekøkken med service, elkedel, køleskab, opvaskemaskine og separat toilet.
The Share Room er som udgangspunkt indrettet med et stort franks landbord og fire stole. Der kan lejes klapborde, ekstra stole, tøjstativer og evt. anden indretning, som vi sammen finder ud af - alt efter det pågældende arrangement.

 

Priser for leje af The Share Room inkl. moms

1 dag:            1.500 kr. pr. dag
2 dage:          1.250 kr. pr. dag
3 - 4 dage:     1.000 kr. pr. dag

5 - 7 dage:     5.000 kr. pr. uge

Ring eller skriv for mere information og booking til Christina Freiesleben på mobil 40 79 50 37 eller e-mail christina@roomers.dk.

Plantegning:
Foto fra The Share Room